Serveis extres

 

L’Agility es un esport i no ens hem d’oblidar de la nostra preparació física, ni de la preparació física i mental dels nostres gossos.

Lliga Interna

Un cop al mes organitzem una jornada de lliga interna entre tots els socis del club independentment del seu nivell. Aquesta activitat, que es un símil de competició oficial , a mes de ser una jornada d´esbarjo on coincidim tots els binomis del club, és també una manera d´introduir als socis en el món de la competició.

Exhibicions

Durant l´any ens conviden i organitzem exhibicions d´Agility per tota Catalunya, en motiu de diferents festivitats. Aquestes exhibicions ens van molt be per treballar fora de les nostres instal-lacions habituals i son sempre una gran experiència per guies i gossos.

Seminaris i Màster Class

Cada cert temps convidem a instructors pertanyents a diferents branques dins el món del treball amb gossos per enriquir els nostres coneixements. 

Sílvia Rodríguez – GREEN´S

 
Els socis del Club Agility Alpha tenen descomptes en accessoris, alimentació i servei de perruqueria a Green´s de Palau Solità i Plegamans. A Green´s trobareu tot pels vostres animals de companyia.